Vi har planlagte kuld i 2024

Se mere her: Kuldplanlægninger

Vi har ikke nogen hvalpe eller hunde til salg på nuværende tidspunkt, men du er velkommen til at kontakte mig og høre om de kommende kuld eller blive skrevet op til det du ønsker.

Når du anskaffer dig en hvalp.

 

Når du køber en hvalp hos Kennel Sandtofte får du en hvalp som er.

 

1. Født i trykke omgivelser hos en famillie.

2. Gennemgået Biosensor Program.

3. Top-socialseret.

4. DKK stamtavle.

5. Chippet.

6. Vaccineret.

7. Ormekur x 2.

8. Mulighed for at købe hvalpefoder.

9. Garanti i 2 år.

Pris 12.000,- dk.kr.

Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra når de er 8 uger.

Hvis hvalpen skal til udlandet hvor rabis-vaccination er et krav, får vi hvalpen vaccineret når den er 12 uger, lavet pas samt tager os godt af den til den kan flytte hjemmefra som ca. 15 uger.

Ekstra tillæg 5.000,- dk.kr.

 

Når du beslutter dig for at du er klar til en ny træningsmakker og familliemedlem er det nedenståenden det du kan forvente og få når du vælger en hvalp fra Kennel Sandtofte.

En hvalp herfra er født i trykke omgivelser, omgivet at en normal famillies daglige larm. Vi starter Biosensor Program med hvalpene når de er 3 dage gamle.

I sin enkelhed går programmet ud på at lave 5 øvelser med hvalpene, fra de er 3 dage, til de er 16 dage gamle. Det er Dr. Carmen Battaglia, der står bag biosensor programmet, og ifølge ham, sker der en del neurologisk udvikling i denne periode. Ved at udføre de 5 øvelser, stimulerer man denne neurologiske udvikling, og det skulle i sidste ende have en gavnlig effekt på den voksne hund. Blans hjerte-kar system, give hunden et bedre stressrespons og gøre den mere mod standsdygtig overfor sygdomme. Derudover mener Dr. Battaglia, at de stimulerede hvalpe er mere aktive og undersøgende. Nogle af disse effekter har man set som effekt af tidlig stimulering i andre undersøgelser, hvor stimuleringen var anderledes.

De 5 øvelser skal udføres én gang om dagen i 3-5 sekunder pr. øvelse:

  • Taktil stimulation – en vatpind føres mellem hvalpens tæer

  • Hvalpens holdes med hovedet opad

  • Hvalpens holdes med hovedet nedad

  • Hvalpen lægges på ryggen

  • Hvalpen lægges på en kold klud

Derudover har vi to skønne børn, 3 katte, 12 høns og 2 haner som alt bliver en del af dagligdagen.

Socialsering er noget vi ligger stor vægt på så hvalpene kommer så meget med som det er muligt de er på træningsbanen, gågaden, skoven, stranden osv. vil giver dem så mange indtryk som larm, lyde og dufte i så mange miljøer som vi kan da vi mener at det giver hvalpene den bedste balast til det videre liv.

Er du interesseret i at høre mere om de hvalpe, vi har til salg, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores hunde, reserevere en hund eller bare har brug for en god hundesnak. 

13 + 2 =