Træning og seminar

 

Vi har gennem tiden brugt meget energi på brugshunde og brugshunde træning, derfor vil vi gerne dele ud af vores erfaringer. Vi tilbyder både holdtræning, enkeltimer og seminarer, hvor vi kommer vidt omkring. En af de ting vi kommer til at arbejde meget med er forholdet mellem hund og fører, som er vigtigt for at få de enkle øvelser til at fungere.

 

Træning

Vi tilbyder holdtræning, hvor man vælger et emne man gerne vil forbedre, på holdet vil der være max. 4 hunde, og vi vil sammen gå i dybden med emnet. Der vil blive fokus på hver enkel hund med henblik på hjemmearbejde. Vi hjælper hinanden frem imod et mål, som kan være alt fra en makering på en genstand i IGP, slip af ærmet i Politihundeforeningen til at gå pænt i snor.  
Træningen bliver afholder herhjemme på vores egen træningsbane, men kommer også gerne ud som gæstetræner.

 

Adfærd

Derudover tager Jens sig også af udfordringer/adfærdsproblemer, så hvis du står med et problem der ser uoverskueligt ud er vi også villige til at hjælpe med det.
Her kan man se hvornår vi afholder den næste træning/seminar. 

Tilmeldinger

Tilmelding  på mail træning@sandtofte.dk
Skriv: hold, dato på hold, alder ,race og ejers navn.
Betaling skal overføres på mobilpay 180280
Der er første til mølle princippet og man har først en plads på holdet, når betaling er registreret og man har fået en information mail tilbage.
Vigtig det er bindende tilmelding.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores hunde, reserevere en hund eller bare har brug for en god hundesnak. 

7 + 14 =