Hvem er vi

Vi hedder Jens og Nina og vi har været igennem en fantastisk udvikling siden 2017, hvor vi har fulgt vores drøm om at opdrætte schæferhunde ved at flytte fra Nordsjælland til Lolland. Herved har vi fået mere plads og frihed til, at dyrke vores livsstil og drømme ved at opdrætte Danmarks bedste brugshunde. Vi arbejder utrolig hårdt for at skabe de bedste resultater.

Vi er beliggende på Lolland, hvor vores hvalpe vokser op indenfor i vores stuer som en naturlig del af familien. Vi avler på schæferhunde med udpræget drift og sunde brugsegenskaber. Her er garanti en selvfølge, når du anskaffer dig en Sandtoftehund.

 

Jens Christiansen

Hundetræner

Tlf: +45 28 40 50 40
kennel@sandtofte.dk

Nina Keil

Hundetræner

Udstationere tæver og hanner

Tankerne bag vores udstationeringsaftaler er at du har mulighed for, i samarbejde med Kennel Sandtofte, at tage dig af en af vores avls hunde, hvor vi sammen skaber rammerne og aftaler vilkårene. På denne måde kan vi sammen videreføre denne type af hunde, som vi er stolte af. Vores mål med 2023/24 er at udstationere 3-5 tæver og så prøver vi noget helt nyt, ved at udstationere 2 hanner.

Team Sandtofte

Team Sandtofte er en schæferhundeopdræt med både hjerne og hjerte. 

Vi er stolte af at have skabt et fællesskab, hvor hundeførerne til de hunde vi har udstationeret, er en del af dette fællesskab.

Vi gør meget ud af at finde de helt rigtige til at være en del af Team Sandtofte, og tage sig af de hunde vi udstationere. Derfor betyder det meget at det er et kærligt hjem, hvor der er tid til træning med hundene.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores hunde, reserevere en hund eller bare har brug for en god hundesnak. 

4 + 13 =